Skip to content

Årsredovisning 2007

Strävar efter att förbättra kundernas produktivitet
Renault Trucks har lastbilar som lämpar sig för alla typer av användningsområden - från stadsdistribution till fjärrtransporter och, som här, specialfordon för räddningstjänst.

Renault Trucks effektiva transportlösningar ger fördelar för både kunder och miljö.

Under 2007 kunde Renault Trucks börja skörda frukterna av ett förnyat produktprogram. Både Euro 4- och Euro 5-modellerna fick ett varmt mottagande från kunderna efter lanseringen 2006.

Kunderna är mer än nöjda med lastbilarna, som har avsevärt lägre bränsleförbrukning och ökad prestanda. Detta gäller särskilt ägare till modellerna Renault Magnum och Renault Premium. Den nya generationen fordon och motorer har levt upp till den 5-procentiga minskningen i bränsleförbrukning som utlovades vid lanseringen.

Renault Trucks ger nu de kunder som använder Renaults lastbilar en möjlighet att ytterligare öka besparingarna genom Optifuel-lösningar, som är ett sortiment av kompletterande produkter och tjänster. Dessa består av Optifuel-teknologin, som omfattar den nya automatiska växellådan Optidriver+, Optifuel Infomax – ett mät- och analysverktyg för fordonsdata som möjliggör precis övervakning av fordonets användning och dieselförbrukning, samt Optifuel Training – en utbildning i att köra ekonomiskt.

 
Volvo Construction Equipment
© copyright AB Volvo 2008